Herbron in een oase van rust aan de Lesse in een 17de-eeuws kasteel met prachtige suites, een gastronomisch restaurant en een wellness. Ooit was het een ontmoetingsplaats voor jachtliefhebbers – het gangtapijt met fazantenprint is een knipoog naar die periode.

HOTEL.

Optimale ontspanning in dit eeuwenoude boetiekdomein. Château de Vignée is een toevluchtsoord in het groen om te ontspannen aan het jachtige leven. Geïnspireerd door de grillige schoonheid van de Ardennen. Het hotel telt 24 unieke kamers. Elke kamer verwijst bovendien naar het uitgesproken landschap van de Ardennen.

GASTRONOMIE.

ARDEN is een streekeigen restaurant waar natuurlijke producten centraal staan. Chef-kok Kwinten Boelen teelt zijn groenten in de serre en moestuin van het kasteel en creëert daarmee pure, expressieve gerechten op het ritme van de seizoenen. Kwintens gerechten worden aangevuld met een zorgvuldige selectie wijnen en ambachtelijke streekbieren.

SPA.

Herbronnen aan de Lesse. Heilzaam water omspoelt elke vezel. De spa is een weldaad voor lijf en ziel dankzij de vele behandelingen en faciliteiten, waaronder een zwembad, hamam en Finse sauna die uitkijkt over de rivier.

ONTDEK DE OMGEVING

Met zijn dichte bossen, meanderende rivieren en eeuwenoude bastions biedt de sublieme omgeving van de Ardennen diverse opties voor zowel rustige wandelingen als gewaagdere tochten. Of verken per fiets de pittoreske dorpjes in de vallei of ontdek de weergaloze fauna en flora van Rochefort.

Tevens bevindt zich de Royal Golf Club Château Royal d’Ardenne vlakbij het landgoed. Voor elk wat wils!

BMW LUXURY PACKAGE

HET LUXURY DRIVES PAKKET ‘CHÂTEAU DE VIGNÉE’ OMVAT:

  • Wagen uit luxeklasse
  • 1 overnachting in een dubbele Superior kamer
  • Ontbijtbuffet
  • City taks voor 2 personen
  • Welkomstglaasje
  • Gastronomisch 6-gangen menu exclusief dranken
  • Vrije toegang tot de wellness
  • Parking voor uw wagen

Pakketprijs op dinsdag: € 520/koppel

Pakketprijs op zaterdag: € 540//koppel*

*Wenst u liever een Comfort kamer of Junior Suite?

Pakketprijs Comfort kamer: € 470 (dinsdag) / € 490 (zaterdag)

Pakketprijs Junior Suite: € 670 (dinsdag) / € 690 (zaterdag)

 

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier