La Clarance hotel is een charmant boetiekhotel in het oude centrum van Rijsel, op wandelafstand van de Grote Markt en de Citadel.  
Het is een uitzonderlijke plek waar oude architectuur en hedendaagse binnenhuisinrichting elkaar ontmoeten. In het sterrenrestaurant wordt u verwend met een heerlijk degustatiemenu. 
 

HOTEL.

Het Clarance hôtel is gevestigd in een herenhuis uit de 18de eeuw, volledig gerestaureerd met behoud van de originele elementen en gecombineerd met een geraffineerde hedendaagse inrichting. Dankzij het beperkte aantal kamers en de persoonlijke service geniet u er van een intieme en familiale sfeer en wordt het hotel ‘uw thuis’ voor een nacht.
In de gemeenschappelijke ruimtes bewondert u tal van moderne kunstwerken. De tuin van het hotel is een oase van rust midden in de stad, u vindt er een biomoestuin, boomgaard en bijenkorven. Elk van  de 19 kamers heeft zijn eigen karakter en aankleding.  De combinatie van originele elementen uit de 18de eeuw met modern design zorgt in elke kamer  voor een tijdloos aspect. U ervaart er rust en luxe. 

Sterrenrestaurant.

’s Avonds dineert u in ‘La Table’, het gastronomisch restaurant van het hotel dat onlangs zijn eerste Michelinster verdiende. Chef-kok Nicolas Pourcheresse serveert er elke week een nieuw menu met een focus op lokale producten, geparfumeerd met kruiden gekweekt in de tuin van het hotel. Het is een eenvoudige en elegante keuken vol smaaksensaties. U geniet er van een degustatiemenu met vijf exquise gangen: twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en een dessert. 

Rijsel.

Dankzij de boeiende geschiedenis van Rijsel is het een waar genoegen de stad te ontdekken. Het hotel ligt vlakbij de Grote Markt van Rijsel. De Grote Markt is het centrale plein van de stad en het verbindt verschillende wijken met elkaar. Hier vindt u enkele van de mooiste gebouwen van de stad zoals het Palais des Beaux)Arts en de Notre Dame de Treille.
Rijsel is na Parijs de grootste winkelstad van Frankrijk. U vindt er een enorme diversiteit aan winkels: van kleine, exclusieve boetiekjes tot grote winkelcentra en alles er tussenin. 

BMW LUXURY PACKAGE

Het BMW Luxury Package Clarance omvat het volgende:

  • wagen uit luxe klasse
  • 1 overnachting in een Privilege kamer
  • degustatiemenu (exclusief dranken)
  • ontbijt
  • parking

Pakketprijs op dinsdag : € 450/koppel

Pakketprijs op zaterdag : € 500/koppel

Prijzen zijn exclusief BTW

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier