Hoe verloopt de reservatie en de Luxury Drive.

RESERVATIE

U kiest een hotel naar keuze uit en contacteert uw verdeler met het gekozen hotel en enkele mogelijke data. Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen en goed te keuren! Hier staan o.a. de betalings- en annulatievoorwaarden in.

Na ontvangst van uw reservatie, checken wij of het hotel vrij is. Wanneer er beschikbaarheid is wordt er onmiddellijk een reservatie geplaatst en naar u toe bevestigd via e-mail.

Wij vragen eveneens om een tweede hotelkeuze of meerdere data. Wanneer het hotel niet meer vrij is, wordt uw tweede keuze gereserveerd of de andere data opgevraagd. Wanneer beide niet meer vrij zijn, zullen wij dit naar u communiceren zodat u een nieuwe datum kan kiezen.

LUXURY DRIVE

De pakketten kunnen enkel gereserveerd worden voor een dinsdag en zaterdag, en dit voor 1 nacht.

De wagen kan u bij het BMW Driving Center in Bornem ophalen.

Voor een reservatie op dinsdag kunt u de wagen ophalen op maandag tussen 15u en 17u30 of dinsdag (dag van vertrek) tussen 9u en 11u. De wagen dient teruggebracht te worden op woensdag voor 18u of donderdag voor 11u. Uw wagen kan bij uw verdeler blijven staan.

Voor een reservatie op zaterdag kunt u de wagen ophalen op vrijdag tussen 15u en 17u30 of zaterdag tussen 9u en 11u. De wagen dient teruggebracht te worden op maandag tussen 9u en 11u. Uw wagen kan bij BMW blijven staan.