La Butte aux Bois – ´de heuvel in het bos´ – is oorspronkelijk gebouwd in 1924 voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riant en veelzijdig Domaine met stijl en voornaamheid.

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten.

HOTEL.

Optimale ontspanning: Domaine La Butte aux Bois ligt in een prachtig groen park en is een stijlvol hotel met 59 luxe kamers verdeeld over drie gebouwen. De kamers van het hotel zijn prachtig inericht in de stijl van een Engels landhuis. Sommige hebben zelfs authentieke bedden van Hästens voor een heerlijk en comfortabele nachtrust. De kamers beschikken over voorzieningen die u in een luxe hotel mag verwachten.

GASTRONOMIE.

Het gastronomische Restaurant La Source heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 17/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants.

Chef-kok Ralf Berendsen serveert de mooiste creaties van de haute cuisine om te bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken, en dat wereldwijde culinaire invloeden samen kunnen komen in perfecte harmonie.

Dit kan u zelf waarnemen én proeven tijdens het gastronomisch 5-gangen diner dat u wordt aangeboden. 

SPA.

Uzelf verwennen? Spa Retreat La Forêt kijkt uit over idyllische bossen en bevindt zich in een tuin met terrassen die overgaat in het omliggende Nationaal Park Hoge Kempen, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Het landschap gaat naadloos over in het gebouw en transformeert uw verblijf in een rijke ervaring van natuur en welzijn. Geniet optimaal van hun luxe Spa Retreat, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in Le Gym.

ONTDEK DE OMGEVING

U vindt Domaine La Butte aux Bois centraal gelegen in het oosten van Belgisch Limburg op slechts vijf kilometer afstand van Maastricht, een luttele 25 minuten rijden naar de Duitse grens en 75 minuten van Brussel, de ‘hoofdstad van Europa’. De mogelijkheden zijn legio: uitgebreide winkelmogelijkheden en culturele attracties in Maastricht, Aken, Hasselt, Tongeren, Keulen, Düsseldorf, Luik en Antwerpen. Bovendien kunt u zich ook sportief uitleven: wandelpaden, fietsroutes, ruiterpaden vertrekkend vanaf de voordeur, jachthavens en golfbanen zoals de Maastricht International Golf Course en de Spiegelven Golf Club in Genk.

BMW LUXURY PACKAGE

HET LUXURY DRIVES PAKKET ‘LA BUTTE AUX BOIS’ OMVAT:

 • Wagen uit luxeklasse
 • 1 overnachting in een dubbele Luxe Manoir kamer
 • Luxe ontbijtbuffet
 • City taks voor 2 personen
 • Ontvangst met glas bubbels & hapje
 • VIP Treatment met het volgende op de kamer:
  • Zoetigheid van Ralf Berendsen op de kamer
  • Fruitschaal
  • Boeket bloemen dat u nadien kan meenemen
 • Gastronomisch 5-gangen menu in La Source** exclusief dranken
 • Vrije toegang tot de Spa Retreat La Forêt
 • Parking voor uw wagen

Pakketprijs tussen dinsdag en vrijdagavond: € 704,00 voor 2 personen

Pakketprijs op zaterdag: € 804,00 voor 2 personen

Het pakket is niet boekbaar op zondag-of maandagnacht

Black out dates:

Zondag 23 februari 2020 tot en met lunch dinsdag 3 maart 2020

Zondag 26 april 2020 tot en met lunch dinsdag 5 mei 2020

Zondag 12 juli 2020 tot en met lunch vrijdag 31 juli 2020

Zondag 18 oktober 2020 tot en met lunch dinsdag 27 oktober 2020

Donderdag 31 december 2020 tot en met dinsdag 12 januari 2021

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier