Het luxe 5-sterrenhotel Excelsior Hotel Ernst is gelegen in het centrum naast de beroemde Dom van Keulen. De Dom van Keulen is hét symbool van de stad en meteen ook het uitgangspunt voor een geslaagde citytrip.

Het hotel wordt al sinds 1863 door de familie Ernst beheerd. Door deze familiale geschiedenis streven zij ernaar om elke gast unieke diensten op maat aan te bieden. Luxe en service is hun handelsmerk.

HOTEL.

Het Excelsior Hotel Ernst is het Grand Hotel van Keulen. Zij streven naar geïndividualiseerde diensten om in te spelen op het unieke karakter van elke gast. Ze dragen gastvrijheid hoog in het vaandel en blijven relevant door voortdurend te innoveren. Tijdens het weekend verblijft u in een Deluxe room. Het zijn stijlvolle en innovatieve kamers door de symbiose van edele stoffen en materialen in warme beige en aardetinten.

Het Excelsior Hotel Ernst biedt elke dag gratis gebruik van de fitnessruimte. Deze beschikt over verschillende fitnesstoestellen alsook over een sauna en stoombad.

GASTRONOMIE.

Het stijlvolle restaurant Taku heeft een Michelin-ster en serveert meesterwerken uit de Oost-Aziatische keuken. Chef-kok Mirko Gallique weet de beste smaken uit Aziatische basisrecepten te halen door zijn eigen elegante en authentieke interpretatie van deze wereldkeuken.

In restaurant Hans Stube daarentegen staan innovatieve Franse gerechten op het menu. Het restaurant staat bekend om zijn elegante en vriendelijke sfeer. Hans Stube werd door zijn uitstekende keuken meerdere malen bekroond met prijzen en heeft in Duitsland al naam en faam verworven.

ONTDEK DE OMGEVING.

Met meer dan 2.000 jaar geleefde geschiedenis heeft Keulen bezoekers veel meer te bieden dan u zich kunt voorstellen. Van Romeinse opgravingen over gotische kerken tot hedendaagse kunst en architectuur. Het fantastische aanbod van musea en galerijen in Keulen heeft de stad tot één van de belangrijkste kunst- en cultuurcentra van Europa gemaakt. Hiernaast is de stad ook gekend voor zijn brouwcultuur vol traditie. Een ideale bestemming voor een weekendje weg!   

BMW LUXURY PACKAGE

HET LUXURY DRIVES PAKKET ‘EXCELSIOR HOTEL ERNST’ OMVAT:

 • Wagen uit luxe klasse
 • 1 overnachting in een Deluxe kamer
 • Uitgebreid ontbijt
 • City taks voor 2 personen
 • Diner in:
  • Restaurant Taku met een 6-gangen menu (excl. wijnen en overige dranken)
  • Restaurant Hans Stube met een 5-gangen menu (excl. wijnen en overige dranken)
  • Waters, koffie en thee inclusief
 • Parking voor uw wagen

Pakketprijs met diner in Taku restaurant: € 605/koppel

Pakketprijs met diner in Hans Stube restaurant: € 540/koppel

Prijzen zijn exclusief BTW.

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier