Aan het Noordzeestrand vindt u het authentieke Grand Hotel Huis ter Duin. Dit prachtige vijfsterren hotel kent een rijke geschiedenis. Het werd in 1885 geopend aan de Nederlandse kust als het eerste hotel voor toeristen waarin hooggeplaatste gasten verbleven. Leden van het Huis van Oranje en van het Belgisch Koninklijk Huis waren met grote regelmaat te gast in Huis ter Duin. Tegenwoordig bestaat het Grand Hotel Huis ter Duin uit twee delen: het Grand Hotel en het Nouvel Hotel. Een hotel met allure dat aan de hoogste eisen van verblijvende gasten voldoet met luxueuze kamers en suites, een relaxerende spa en sterrenrestaurant. In dit restaurant wordt u ‘s avonds verwend met een exclusief 4-gangen diner.

HOTEL.

De Noordwijkse duinen, zee en zand, een prachtig uitzicht, steeds anders, maar altijd boeiend. Buiten ervaart u de wondere elementen van de natuur. Binnen in het Grand Hotel Huis ter Duin kunt u genieten van een warme en ontspannen sfeer. Het hotel telt 230 luxueuze kamers en 20 sfeervolle suites. De kamers beschikken over voorzieningen die u in een vijfsterren hotel mag verwachten. Iedere kamer heeft internet toegang, een minibar, badjassen, een haardroger, een kluis en heerlijke amenities. De verzorgingsproducten in de badkamer zijn van het merk Rituals, voor een volledige verzorging en ontspanning. U overnacht in een Charming kamer die uniek is in zijn soort. De ruime kamers, de warme kleuren en de elegante stijl zorgen samen voor een verblijf dat uw verwachtingen zal overtreffen.

GASTRONOMIE.

Het restaurant Latour biedt u verrassende gerechten en mooie wijnen. Vanaf 2005 is Latour jaarlijks bekroond met een Michelinster. Marcel van Lier zit ruim 20 jaar in het vak en is sinds 2000 de bevlogen chef de cuisine van restaurant Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinair gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd. Dit kan u zelf waarnemen én proeven tijdens het exclusief 4-gangen diner dat u wordt aangeboden.

NOORDWIJK.

Noordwijk is genieten van zee, strand, duin en frisse gezonde zeelucht. Ideaal voor een ontspannende strandwandeling. Als het een dagje minder weer is, kan u gaan shoppen of struinen in de gezellige badplaats. Ontdek al het moois wat Noordwijk en omgeving te bieden heeft. Vanuit Noordwijk zit u ook binnen het half uur in Leiden, Amsterdam, Haarlem of Den Haag voor een dagje uit.

SPA.

Uzelf verwennen? Verscholen in het Grand Hotel Huis ter Duin vindt u een oase van rust: MC Wellness. Bij binnenkomst ervaart u direct een gevoel  van rust. In MC Wellness kunt u uw dagelijkse beslommeringen loslaten en heerlijk zorgeloos genieten. U wordt ondergedompeld in luxe met een uitgebreid programma aan ontspannende en doeltreffende behandelingen voor lichaam en gelaat.

BMW LUXURY PACKAGE

HET LUXURY DRIVES PAKKET GRAND HOTEL HUIS TER DUIN OMVAT:

 • Wagen uit luxe klasse 
 • 1 overnachting in een Charming Large kamer met zeezicht
 • Uitgebreid ontbijt
 • City taks voor 2 personen
 • Restaurant Latour package (excl. wijnen en overige dranken)
  • 4-gangendiner
  • Waterarrangement
  • Mocca servies met friandises
 • Parking voor uw wagen

Pakketprijs op dinsdag: € 375/koppel

Pakketprijs op zaterdag: € 455/koppel

Prijzen zijn exclusief BTW.

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier