Ontdek typisch Amsterdamse elegantie in een verrassend labyrint van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Na een volledige renovatie die voltooid werd in augustus 2016, biedt dit verborgen wijkje nu: intieme kamers, serene binnentuinen, meeting & event ruimtes, een café, een klassieke hotelbar en een restaurant dat ongecompliceerde maar schitterend bereide gerechten serveert. Het Pulitzer is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel.

hotel.

Vertoeven in Pulitzer Amsterdam is een historische ontdekking van een roemrijke geschiedenis die teruggaat tot in de Gouden Eeuw. Geniet van een residentiele entourage in de verschillende kamertypes. De 225 kamers en suites verenigen het rijke verleden en het hedendaagse van Amsterdam. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, laten Pulitzer Amsterdam tot leven komen.

jansz.

De zeventiende-eeuwse ambachtsman Volkert Jansz. was een man met een verfijnde smaak, een scherp oog voor stijl en een passie voor levendige conversaties. Hij omarmde het goede leven, maar geloofde ook dat decadentie en luxe pas echt zegevieren wanneer ze gedeeld worden met anderen. Jansz. serveert schitterend bereide klassiekers met een ongedwongen Amsterdamse uitstraling. Een nieuwe oude wereld van subtiele elegantie is verrassend dichtbij.

amsterdam.

Midden in de sprankelende en energieke Negen Straatjes in het hart van Amsterdam is Pulitzer Amsterdam dé plek om de charme en de eigenaardigheden van de betoverende stad te ontdekken. Het hotel kijkt uit over de idyllische Amsterdamse grachtengordel die al eeuwenlang het sociale leven van de stad bepaalt.

BMW LUXURY PACKAGE

Het BMW Luxury Package Pulitzer Amsterdam omvat het volgende:

  • wagen uit luxe klasse
  • 1 overnachting in een Classic Canal Kamer in Pulitzer Amsterdam
  • city tax voor 2 personen
  • ​inclusief ontbijt
  • ​3-gangen diner in Restaurant Jansz., exclusief dranken
  • parking

Pakketprijs op dinsdag: € 495/koppel

Pakketprijs op zaterdag: € 535/koppel 

Prijzen zijn exclusief BTW.

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier