BMW logo Luxury Drives logo

Een nieuwe vorm van luxe.

Met BMW Luxury Drives krijgt u de kans om twee dagen lang op luxeweekend te gaan met één van de nieuwste modellen in ons BMW luxesegment. Verdwaal op de mooiste autoroutes naar uw bestemming, overnacht met twee in een luxehotel en geniet van een activiteit of diner. Bent u klaar om u over te geven aan de totale vrijheid en pure luxe?

Ontdek onze arrangementen.

Boek uw overnachting in een van onze exclusieve hotels. Twee dagen lang krijgt u de sleutel van een luxe-BMW en verblijft u in één van de door BMW geselecteerde luxehotels in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

BMW Belux selecteerde voor u negen luxebestemmingen om te ontsnappen, te genieten en tot rust te komen. Op die bestemmingen komen duizenden details – service, interieur, gastronomie, omgeving – perfect samen tot een beleving die recht naar het hart gaat.

In welk hotel brengt u graag de nacht door?

Hoe boekt u uw BMW Luxury Drives?

Kies uw favoriete luxe arrangement en contacteer uw verdeler met het gekozen hotel en enkele mogelijke data. U kan uw verdeler contacteren door het aanvraagformulier in te vullen op deze website.  De verdeler zal u nadien informeren over de mogelijkheden en het verdere verloop. Door het invullen van het aanvraagformulier, vraagt u informatie aan. Dit is nog geen boeking of reservatie.

Proef van nog meer
luxe dankzij
BMW Pure Emotions.

BMW Luxury Drives maakt deel uit van BMW Pure Emotions, het exclusieve loyaliteitsprogramma van BMW Group Belux. In acht leefwerelden verrassen we u met ervaringen, luxe en comfort.

ONTDEK BMW PURE EMOTIONS