BMW logo Luxury Drives logo

Hoe boekt u uw BMW Luxury Drives?

Luxetrip van twee dagen met BMW.

BMW Luxury Drives, dat is twee dagen ertussenuit in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland met de nieuwste BMW uit de luxeklasse en een overnachting in een vier- of vijfsterrenhotel. U kiest voor een BMW Luxury Drive door de week (van dinsdag op woensdag) of tijdens het weekend (van zaterdag op zondag). In alle arrangementen zitten standaard een overnachting voor twee personen met een diner exclusief dranken (volgens het aanbod vermeld bij het hotel), een uitgebreid ontbijt, een parkeerplaats aan het hotel en de toeristenbelasting. De arrangementen zijn steeds exclusief tolkosten, uw persoonlijke uitgaven en het verbruik van de wagen.

Weekdrive of weekenddrive.

Een overnachting via BMW Luxury Drives kan enkel gereserveerd worden voor een dinsdag of zaterdag, en dit voor één nacht. De wagen kan u bij het BMW Driving Center in Bornem (Lodderstraat 16, 2880 Bornem) ophalen.

Voor een reservatie op dinsdag kunt u de wagen ophalen op maandag tussen 15u en 17u of dinsdag tussen 9u en 11u. De wagen dient teruggebracht te worden op woensdag voor 17u of donderdag voor 12u. Uw eigen wagen kan bij het BMW Driving Center blijven staan.

Voor een reservatie op zaterdag kunt u de wagen ophalen op vrijdag tussen 15u en 17u of zaterdag tussen 9u en 11u. De wagen dient teruggebracht te worden op maandag voor 12u. Uw eigen wagen kan bij het BMW Driving Center blijven staan.

 

Voor wie? Voor alle rijders van de BMW-luxeklasse.

BMW Luxury Drives is er voor alle (toekomstige) rijders van de BMW 7 Reeks, BMW 8 Reeks, BMW X7, BMW M8 en BMW iX die hun wagen nieuw hebben gekocht in een Belgische of Luxemburgse BMW concessie.

Heeft u een vraag over BMW Luxury Drives? Stuur dan een mail naar info@bmwluxurydrives.be