BMW logo Luxury Drives logo

BMW Luxury Drives.
Een nieuwe vorm van luxe.

Wat betekent luxe voor u? Is het rijkdom, schoonheid of gemak? Voor ons ontstaat luxe wanneer duizenden details op hetzelfde moment samenvallen in een geweldige ervaring.

Wanneer een wow-gevoel u overvalt en uw hart een sprongetje maakt. In de premiumklasse van BMW ervaart u die luxe vanaf het moment dat u in uw wagen stapt. Omdat we bij elk nieuw ontwerp alles ter discussie durven te stellen, nieuwe wegen inslaan en een ultieme omgeving creëren voor u waarin elk detail klopt. Zo ontstaat een nieuwe vorm van luxe.


Welkom in de wereld van BMW.

Hoe uw levenspad ook loopt, uw BMW brengt u overal naartoe. We zijn uw trouwste compagnon op al uw kleine en grote avonturen. Zo creëren we met u de mooiste herinneringen. Want u bent niet zomaar iemand en u rijdt niet met om het even wat.
Welkom in de wereld van BMW.


BMW Luxury Drives. The luxury story continues …

Bij BMW stapt u niet in een auto, maar in de vrijheid. De vrijheid om u thuis te voelen en u één te voelen met technologie. De vrijheid om in te gaan tegen wat standaard is en de wereld te ontdekken omdat het kan. Met BMW ervaart u rijplezier zonder grenzen. En als u denkt dat u van alle vrijheid hebt geproefd, hebben wij voor u een nieuwe sensatie klaar: nog comfortabeler en exclusiever dan wat al bestond. Als BMW-rijder krijgt u als eerste het privilege om kennis te maken met wagens uit onze luxeklasse. Niet met een testrit, maar met een totale beleving.


Luxetrip van twee dagen met BMW.

Met BMW Luxury Drives krijgt u de kans om op een luxueuze tweedaagse te gaan met één van de nieuwste modellen in ons luxesegment. Verdwaal op de mooiste autoroutes naar uw bestemming, overnacht met twee in een luxehotel en geniet van een activiteit of diner. Wij zorgen voor de auto en u profiteert van uitzonderlijke voorwaarden voor het hotel en de activiteit.


1 BMW uit het luxesegment, 9 topbestemmingen.

BMW Luxury Drives, dat is twee dagen ertussenuit in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland met de nieuwste BMW uit de luxeklasse en een overnachting in één van de beste hotels in Europa. BMW Belux selecteerde voor u tien luxebestemmingen om te ontsnappen, te genieten en tot rust te komen. Op die bestemmingen komen duizenden details – service, interieur, gastronomie, omgeving – perfect samen tot een beleving die recht naar het hart gaat. In welk hotel brengt u graag de nacht door?