EEN BLIKVANGER AAN DE BELGISCHE KUST.

Hotel La Réserve is schitterend gelegen aan het Zegemeer en ligt op wandelafstand van  het casino, het strand en de Royal Zoute Golf Club. In Knokke-Heist geniet u niet alleen van  de zee en de natuur maar ook van shoppen, gastronomie en talrijke exclusieve evenementen.

Vanuit Knokke-Heist rijdt u in geen tijd naar Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland. Die rustige  en vaak pittoreske wegen zijn het ideale decor om alle troeven van de nieuwe BMW 7 Reeks  te ontdekken. 

HOTEL.

Van zodra u de brede oprijlaan van La Réserve oprijdt, merkt u het al: dit is geen standaard hotel. Tijdens uw verblijf overnacht u in een luxueuze kamer die tijdloze elegantie combineert met discrete technologie. Uw kamer is uitgerust met een bureau, wifi, een leunstoel, een minibar, een flatscreen-tv en comfortabele meubels. 
Het is een plek waar u zich meteen thuis voelt.  Behoefte aan pure ontspanning na een drukke werkweek? Op de zesde verdieping van het hotel vindt u de wellness Phyt’s Spa La Réserve. Daar geniet u van de sauna, de hamam of een duik in het binnenzwembad met zicht op het meer. 

Knokke-Heist.

Er zijn tal van mogelijkheden om in Knokke-Heist een ontspannen en aangenaam weekend door te brengen. De badplaats is in de eerste plaats gekend voor de zee, het strand en de natuur. Maar daarnaast biedt Knokke-Heist heel wat winkelmogelijkheden en gastronomische hoogstandjes. Ook cultuurliefhebbers en sportievelingen kunnen zich uitleven in Knokke-Heist.

BMW LUXURY PACKAGE

Het BMW Luxury Package La Réserve omvat het volgende:

  • wagen uit luxeklasse
  • 1 overnachting in een luxekamer type ‘Patio’ voor twee personen
  • uitgebreid ontbijt
  • toegang tot de Phyt’s Spa La Réserve, met gebruik van zwembad, sauna en hamam
  • parking voor uw wagen

 

Pakketprijs op dinsdag (behalve feestdagen en schoolvakanties): € 280/koppel

Pakketprijs op zaterdag (en feestdagen en schoolvakanties): €335/koppel 

Prijzen zijn exclusief BTW.

Reservatie

Gelieve voor de reservatie van uw BMW Luxury Drive contact op te nemen met uw BMW verdeler of een e-mail te sturen naar info@bmwluxurydrives.be. Wenst u meer informatie over de reservatie en het praktisch verloop van de BMW Luxury Drive, klik dan hier